Fyren, som det kalles på folkemunne, fyller altså 175 år den 15. august. Dette skal feires i tre dager!

Utsira Kommune i samarbeid med Utsira Overnatting, holder på å spikre sammen et program for dagene. Utsira folkebiblioteks bidrag til feiringen er litterær Afternoon Tea i fyrhagen lørdag den 17. august. Det vil bli gratis bøker overalt, et så godt som ekte engelsk teaparty med hvit duk og ekte porsel, og opplesning av eventyret «TEKANNEN» av H.C. Andersen. OG den som skal formidle eventyret, er ingen ringere enn HELGE JORDAL.

Dette er antageligvis det eneste arrangementet som må betales for og som krever påmelding.
For et mer utfyllende program for dagene og for påmelding, følg med på Utsira Kommunes Kulturkalender!

UTSIRA FYR. FOTO :ATLE GRIMSBY

Translate »